Ökad säkerhet och framkomlighet med bra vägmarkeringar

20 oktober 2021 lily_hansen

editorial

Det är svårt att tänka sig ett samhälle utan vägmarkeringar. De finns överallt, som självklara verktyg vi använder oss av för att orientera oss i stan eller på landet. Vi vet när det är dags att stanna och var vi ska svänga, var vi kan gå och så vidare. Det är lätt att ta dem för givna, men vi är tacksamma när vi har dem och blir förvirrade när de inte finns. 

Behovet av att få hjälp med vägmarkeringar är stort och användningsområdena för dessa verktyg är många. Det kan vara alltifrån skiljelinjer och omdirigering av trafik till lek- och spelmarkeringar på skolgårdar, och markeringar för industri och logistik. Dessa markeringar gör framkomligheten säkrare och underlättar kommunikation och förståelse. 

 

Höga kvalitetskrav på både material och utförande

När man jobbar med vägmarkeringar behöver man använda sig av ISO-godkända material, både i kvalitets- och miljöklass. Materialet är en slags termoplast som är utprovad till att användas på vägar. Materialet måste tåla påfrestningen från trafik och allt slitage som kommer med väder och vind. Hur länge en markering finns kvar beror på många faktorer.

 

 

Hitta din expert på området

Behöver man komma i kontakt med en firma som utför arbete med vägmarkeringar så kan man hitta https://www.svevia.se/vagmarkering. När man tar kontakt med sin leverantör så görs först en behovsanalys varefter man oftast får ett kostnadsförslag över arbetets omfattning. När arbetet är gjort så lämnas en garanti för att man ska känna sig trygg. 

Oavsett om man behöver nymålade parkeringsrutor, övergångsställen eller mittlinjer i gatan så finns det en aktör på marknaden som utför det mesta inom vägmarkeringar. Ta och kika in på deras hemsida och se om de kan hjälpa dig med det du söker. Hjälp till att öka säkerhet och framkomlighet i ditt område med tydliga och högklassiga vägmarkeringar från en erfaren aktör på marknaden.

Fler nyheter