Tandläkare i Sollentuna gör en utsatt situation lätt som en plätt

13 mars 2022 jonas_olsson

editorial

Usch, att behöva besöka tandläkaren. Det är aldrig roligt. Alla minns sina besök hos tandläkaren. En kliniskt ren sal, ett nästan bländande lysrörsljus, stolen i mitten av rummet med brickan som alla verktyg vilade på. Allt från den där hemska kroken till den där manicken som sög bort överflödig saliv.

Man kan lätt komma ihåg hur man fokuserade på att hålla undan tungan för att man var rädd för att bli huggen. Detta kan leda till att många skjutit upp sina kontroller. Problemet är att om man inte tar hand om de små problemen så växer de, och det krävs sedan betydligt större ingrepp för att få bukt med dem.

Men nu lever vi i andra tider och tandläkarbesöket har blivit betydligt mildare. Detta eftersom tekniken gått framåt och metoder blir bättre.

Tandläkare i Sollentuna håller sig på den absoluta framkanten av utvecklingen för att deras patienter ska få en så behaglig upplevelse som möjligt i vad många anser vara en utsatt situation.

För den som lider av tandläkarskräck erbjuds en konsultation innan ett eventuellt ingrepp. Där kommer allting förklaras då kunskap om vad som ska ske ofta avdramatiserar potentiellt otäcka situationer.

 

 Tandläkare Sollentuna

 

Tandläkare i Sollentuna, det nödvändiga, det förebyggande och det estetiska

Tandläkare Sollentuna erbjuder alla tänkbara behandlingar. Från enkla kontroller och lagningar till ersättningar av tänder. Bettskenor för den som gnisslar tänder när John Blund hälsar på.

För den aktiva så kan skräddarsydda tandskydd tillverkas så att man kan få ut aggressioner i ringen utan att vara rädd för att bli av med sina tänder.

För den som älskar kaffe eller en eftermiddagscigg som leder till missfärgningar finns det estetisk tandvård att få i form av tandblekning och skalfasader. Om tänderna är lite sneda så kan även det ordnas. Tandläkare i Sollentuna erbjuder allt som kan önskas inom tandvård.

Fler nyheter