Du får alltid hjälp av en tandläkare i Järfälla

18 april 2022 lily_hansen

editorial

Det finns en sak som egentligen är oerhört viktig, som gemene man säkerligen slarvar alldeles för mycket med. Att borsta tänderan. Antingen borstar man för hårt, för löst eller inte tillräckligt noga. Vad man absolut inte gör är att göra rent mellan tänderna och skölja med fluor efter varje gång man har ätit ett mål mat. Allt det där brukar man bli påmind om en gång om året. Nämligen när du besöker din Tandläkare i Järfälla.

Inte sällan får man sitta där och skämmas medan tandläkaren befäster att du borde ta betydlig  bättre hand om dina tänder än vad du gör. Men vad du i dessa fall bör komma ihåg är att tandläkaren inte försöker få dig att må dåligt. Tandläkaren försöker bara att göra sitt jobb. Och det jobbet är att ta hand om dina tänder på bästa sätt. Men vissa saker får du faktiskt sköta själv. Som den dagliga rengöringen av just tänderna.

 

Tandläkare

 

Tandlälaren dömer dig inte

Tandläkaren kan göra mycket, men han eller hon kan faktiskt inte komma hem till dig två gånger om dagen för att borsta dina tänder. Det ansvaret måste ligga på dig själv. Skulle du däremot behöva annan typ av hjälp med tänderna, som till exempel att laga skadade tänder, då är det en utmärkt idé att vända dig till en tandläkare. Det kan till exempel vara nödvändigt om du trillar i backen och slår ut tänderna. Då kan det till och med vara akut.

Lugn, din tandläkare kommer att hjälpa dig även om du slarvar med tandborstningen. Tandläkaren kommer att hjälpa dig även om du får karies eller hål i tänderna för att du äter för mycket godis och inte använder tandtråd. Men det kan ju förstås vara en tråkig utgift för dig själv. Däremot står hjälpen alltid redo. Det kan du vara säker på.

Fler nyheter